tirsdag den 27. december 2011

Hvordan det er at være på efterskole. - Mathias S.

I starten havde jeg det svært, det var en helt ny hverdag, man kendte ingen, og det hele var nyt. Nye lærer, nye omgivelser, osv. Men efter lidt tid, blev det meget bedre. Man begyndte at snakke med flere og flere, fik bedre og bedre kammerater og blev mere tryg. Nu, her efter et halvt år deroppe cirka, synes jeg det er helt fantastisk! Jeg er træt af at der kun er cirka 6 måneder tilbage. :-( Men, that's life.
Man bliver meget mere social, både blandt elever men helt bestemt også blandt lærer! Du møder og snakker med lærerne udenfor timerne, hvor nogen af dem kan være lidt skrappe. Måske har man svært med noget matematik, som man ikke lige tør spørge læreren om, mens alle de andre i klassen er der.
Man udvikler sig ekstremt meget! Hvis man vælger en idrætsefterskole, udvikler man sig også ekstremt meget, indenfor sin sport!
Elevfesterne er noget af det bedste! Der kommer man til at lære hinanden at kende på helt andre måder end man gør til hverdagen! Du får lidt og drikke, og man begynder at snakke med folk, som man måske slet ikke regnede med at man kom til at snakke med.
Hvis der er nogle der skal på efterskole, eller måske overvejer at tage på efterskole, er i altid velkommene til at spørge mig, enten her eller på Facebook, Mathias Søndermark.

Man gør hvad man ved, når man ved bedre, gør man bedre.
- Mathias S. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar